Susanne-vingerhoets

susanne vingerhoets

Founder & Development

Als oprichter en ontwikkelaar van HFL Laboratories heb ik een passie voor het maken van nieuwe effectieve producten.

Ik vind het geweldig om vervolgens te zien hoe de producten werken en dat de mensen en dieren hiermee ontzettend geholpen worden.

Het bedrijf en het pedicure-vak zijn mijn passie. Ik vind het spannend en uitdagend om moeilijke casussen van huid- en nagelproblemen op te lossen of te begeleiden. In samenwerking met de producten van HFL Laboratories komen we zo tot een fantastisch resultaat en daar leef ik voor.

In mijn vrije tijd varen mijn man en ik graag. Op het water krijg ik ook weer inspiratie om nieuwe technieken en producten te ontwikkelen.

De technieken kan ik dan weer toepassen in de cursussen die wij aanbieden.

Productkennis is key.

Scroll om verder te lezen

lex

alexandra-maria vingerhoets Noer

Managing Director

Het ‘geen dag is hetzelfde’ aspect gecombineerd met een harde werkers mentaliteit is echt mijn ding! De drijfveer voor iedere ondernemer, lijkt me.

Ik voel me gezegend met een fantastisch team dat Susanne en mijzelf ondersteunen bij alle mooie aspecten van ons bedrijf. Zo komen we tot de ontwikkeling van effectieve producten voor de professionals die daarmee aan de slag kunnen gaan!

Ik vind het fantastisch om mensen of dieren met huidproblemen te kunnen helpen door goede producten te ontwikkelen. Omdat we exclusief voor de professional zijn, kun je ook ondersteuning op praktijkvlak geven en dat geeft een speciale band met je klanten.

Naast mijn werk, is dansen echt hetgeen waar je me voor wakker kunt maken. Daarnaast vind ik het fantastisch om op wintersport of op vakantie te gaan of een heerlijk diner klaar te maken.

Ik ben ook heel graag sociaal actief. Lekker met familie of vrienden een hapje eten met een lekker glas wijn is voor mij de ultieme ontspanning. Als de zon dan nog schijnt, kan het niet beter.

Work hard, play hard is het motto.

Scroll om verder te lezen

romy

romy aardse

Hands-on & Quality Manager

Hi! Ik ben Romy en wat ik leuk vind als rechterhand van de directie is dat ik meerdere functies in één kan zijn en daardoor een constante uitdaging heb! Een duizendpoot binnen het bedrijf waardoor ik mijn kennis steeds kan verruimen en zo dus altijd weer nieuwe dingen leer.

Het is voor mij heel fijn om in een hecht team te werken dat altijd voor elkaar klaar staat en met elkaar meedenkt. Dat is de kers op de taart!

Paarden en het trainen ervan is mijn ontspanning en uitdaging! Hier kan ik lekker mijn hoofd mee leeg maken na een drukke dag.

Ook vind ik het heerlijk om naar de zee te gaan, mooi weer of niet!

Verder kun je me ook vinden op het terras, uiteten, een festival of op de dansvloer.

Scroll om verder te lezen

Amy Cornelissen

Sales Representative

Als vertegenwoordiger voor onze dierenlijn; HFL Animal Health is het mijn uitdaging om samen met de eigenaar opzoek te gaan naar de beste behandeling voor hun viervoeter. Het is enorm fijn om te zien dat de dieren zoveel baat hebben bij onze producten. Elke casus is anders, daardoor blijft het altijd interessant en ontzettend leerzaam.

Naast mijn verantwoordelijkheid voor de dierenlijn ondersteun ik mijn collega’s met allerlei verschillende taken, zo ben ik bijvoorbeeld ook het aanspreekpunt voor onze klanten. Jullie mogen mij dus gerust aanspreken of om advies vragen!

Wat ik bijzonder vind aan ons team is hoe veel werk we verzetten met een klein team. Er hangt altijd een goede sfeer op de werkvloer en we staan elke dag klaar om er samen weer een goede dag van te maken!

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij de paarden te vinden, ik ben fanatiek instructrice en mijn passie ligt in het opleiden en uitbrengen/verkopen van voornamelijk jonge paarden. In de verzorging en het rijden van de paarden vind ik mijn ontspanning, hier kan ik dan ook uren mee bezig zijn. Een festival bezoeken of een wijntje drinken op het terras doe ik ook erg graag. Daarnaast ga ik ook erg graag op reis, zowel Amerika als Azië zijn favoriet!

Scroll om verder te lezen

Wilt u meer informatie?

Ons team van product specialisten staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten, of vindt u het prettig om met ons team te overleggen over de beste behandeling voor de huidaandoening van uw huisdier, neem dan gerust contact met ons op.

Vanzelfsprekend staan wij ook voor u klaar als professional om meer informatie te bieden over onze producten voor in uw praktijk