Over ons

Wilt u meer over ons weten? Op deze pagina vindt u meer informatie over ons als bedrijf, samenwerkingen, producten en ontwikkeling.

Ons bedrijf

Sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die juist zonder farmacologische werking problemen en (huid)irritaties kunnen oplossen.

Optimale Zorg!

Als onderdeel van de familie is de gezondheid van het dier natuurlijk net zo belangrijk. Daarom zeggen wij ‘nee’, tegen onnodig gebruik van antibiotica en hormonen.

Ondersteunt door

Remedy+ is uitgebreid getest in de praktijk. Door eigen ervaring met de producten wordt de lijn gesteund en ondersteunt door Dieren dermatoloog M.W. Vroom

Meer over ons bedrijf

 We focussen ons voornamelijk op producten voor het behandelen van ongemakken, huid- en nagel problemen.

Toegewijd om uw dier excellente producten te bieden zonder onnodige toevoegingen.
Allemaal ontwikkeld door praktische ervaring ! HFL Laboratories is dé specialist op het gebied van de ontwikkeling van veilige producten voor huid- en nagelproblemen.
Bij de veterinaire lijn staan dermatologie producten centraal.

HFL Laboratories is sinds 2005 actief in het ontwikkelen van producten voor de behandeling van mensen en heeft op basis van deze ervaring ook producten voor de behandeling van dieren tot focus gemaakt.

We zijn continu op zoek naar nieuwe innovaties en nieuwe manieren om producten te ontwikkelen die het dier kunnen helpen. Voornamelijk zonder het gebruik van onnodige toevoegingen zoals parabenen, antibiotica of hormonen.

Iedere keer dat HFL Laboratories een nieuw product ontwikkeld wordt dit product eerst in de praktijk getest. Op deze manier is het zeker of het product werkt, hoe het werkt en welk advies er gegeven kan worden. Dit geeft een unieke zekerheid met betrekking tot kwaliteit en het vertrouwen in onze producten.

HFL Laboratories vindt het essentieel om de juiste informatie te kunnen geven over een product. Niet alleen vanuit een technisch kijk maar ook vanuit de praktijk. Uit deze praktijk ervaringen is ook de steun en samenwerking ontstaan met dieren dermatoloog M.W. Vroom.

We leveren producten die van essentiële waarde kunnen zijn voor het verbeteren van het leven van het dier. Om een dier op een goede en verantwoorde manier te kunnen helpen maakt iedereen blij. Een dier kan tenslotte zelf niet praten maar wel met duidelijke signalen werken om aan te geven dat het dier iets mankeert.
We blijven kijken naar nieuwe technologieën en opties maar we sluiten oudere methodes of ingrediënten nooit uit. Wat kan er anders en wat kan er beter?

benieuwd naar
onze producten?

Ons team staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over onze producten? Of de distributie hiervan? Neem dan gerust contact met ons op!