Over ons

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze passie als bedrijf, onze samenwerkingen, producten en ontwikkelingen.

Over ons

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze passie als bedrijf, onze samenwerkingen, producten en ontwikkelingen.

Ons bedrijf

Sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die juist zonder farmacologische werking problemen en (huid)irritaties kunnen oplossen.

Optimale Zorg

Als onderdeel van de familie is de gezondheid van het dier natuurlijk net zo belangrijk. Daarom zeggen wij ‘nee’, tegen onnodig gebruik van antibiotica en hormonen.

Ondersteunt door

Remedy+ is uitgebreid getest in de praktijk. Door eigen ervaring met de producten wordt de lijn gesteund en ondersteunt door Dieren dermatoloog M.W. Vroom

Meer over ons bedrijf

 Onze focus ligt op correcte diagnostiek en producten voor de optimale zorg en toepassing bij huid- en nagel problemen.

Toegewijd om uw dier excellente producten te bieden zonder onnodige toevoegingen!

Alle producten zijn ontwikkeld op basis van praktische ervaring. HFL Laboratories is dé specialist op het gebied van de ontwikkeling van veilige en effectieve producten voor huid- en nagelproblemen. Bij de veterinaire lijn is ons focuspunt dermatologie.

Ontwikkeling en innovatie 

HFL Laboratories is sinds 2005 actief in het ontwikkelen van dermatologie producten voor de toepassing bij mensen en heeft op basis van deze ervaring en kennis ook producten voor de toepassing bij dieren tot focus gemaakt.

We zijn continu bezig met nieuwe research en development op het gebied van dermatologie producten om zo goed mogelijk het dier te kunnen helpen. Hierbij maken we geen gebruik van onnodige toevoegingen zoals parabenen, antibiotica of hormonen.

Iedere keer dat HFL Laboratories een nieuw product ontwikkeld wordt dit product eerst in de praktijk getest. Op deze manier is het zeker of het product werkt, hoe het werkt en welk advies er gegeven kan worden. Dit geeft een unieke zekerheid met betrekking tot kwaliteit en het vertrouwen in onze producten.

Service en ondersteuning staan bij ons hoog in het vaandel.

HFL Laboratories vindt het essentieel om de juiste informatie te kunnen geven over een product. Niet alleen vanuit een informatief of technisch oogpunt maar ook vanuit de praktijk. Uit deze praktijk ervaringen is ook de steun en samenwerking ontstaan met dieren dermatoloog M.W. Vroom.

We leveren producten die van essentiële waarde kunnen zijn voor het verbeteren van het leven van het dier. Om een dier op een goede en verantwoorde manier te kunnen helpen maakt iedereen blij. Een dier kan tenslotte zelf niet praten maar wel met duidelijke signalen werken om aan te geven dat het dier iets mankeert. We blijven kijken naar nieuwe technologieën en opties maar we sluiten oudere methodes of ingrediënten nooit uit.

‘’Wat kan er anders en wat kan er beter?’’

Benieuwd naar onze producten?

Ons team van product specialisten staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Of de distributie hiervan? Neem dan gerust contact met ons op!

TAKE ON ME!

Eerste hulp bij teken- en insectenbeten! – Klik hier om te bestellen

ByeBugBite tube