Piet Hellemans

Dierenarts & Veterinair consultant

Piet Hellemans

Dierenarts & Veterinair consultant

Sinds 2006 is Piet actief als dierenarts in en rondom Amsterdam. Naast spreekuren, algemene chirurgie en tandheelkunde werkt hij ook graag met vogels en reptielen.

Zoveel meer dan alleen een dierenarts;

Naast zijn werk als dierenarts, zien we Piet ook vaak terug als; TV-Presentator, columnist, vlogger maar vooral als ambassadeur van een aantal goede doelen.

Hij zet zich voor meerdere stichtingen en dierenwelzijn organisaties in de vorm van veterinaire begeleiding, het geven van presentaties, als ambassadeur en door het schrijven van blogs en artikelen. Met zijn passie voor dierenwelzijn is hij betrokken én werkzaam als vrijwilliger bij meerdere castratie- en sterilisatieprojecten van zwerfdieren in zowel binnen- en buitenland.

“De Remedy + producten van HFL Laboratories zijn heel prettig en veilig in het gebruik.

Zonder toevoeging van hormonen of antibiotica ondersteunen ze het natuurlijk herstel van de huid. Ik zet ze veel in bij de schrale of gesprongen huid, gistinfecties en de gevoelige huid en altijd met hele goede resultaten.

Het gebruik van hormonen en antibiotica is bij mijn patiënten gedaald en het zelfhelend vermogen wordt ondersteunt.

HFL Laboratories stellen hun producten ook beschikbaar voor Stichting Kitten Rescue Curaçao waar wij de straatkatten en kittens mee kunnen behandelen, dit wordt zeer gewaardeerd door ons en door de katten!’’

– Piet Hellemans

TAKE ON ME!

Eerste hulp bij teken- en insectenbeten! – Klik hier om te bestellen

ByeBugBite tube