Adelinde Cornelissen

“Omdat wij van onze paarden topprestaties verwachten, zorgen wij ervoor dat ze de allerbeste verzorging van ons krijgen!”

Adelinde Cornelissen

“Omdat wij van onze paarden topprestaties verwachten, zorgen wij ervoor dat ze de allerbeste verzorging van ons krijgen!”

Iemand die niet weg te denken is uit de Nederlandse dressuursport is Adelinde. Adelinde Cornelissen is met haar stal gevestigd in Nijkerk op landgoed Balkenschoten. Ze is opgenomen in het Nederlands Olympisch kader en in 2012 won ze met Jerich Parzival individueel zilver en brons met het Nederlandse team op de Olympische spelen in Engeland.

Haar toenmalige toppaard Jerich Parzival is ondertussen met pensioen maar ze heeft in haar stallen momenteel meerdere waardige opvolgers staan waaronder Governor.

‘’Enige tijd geleden werd ik door Amy van HFL Animal Health benaderd om hun producten vrijblijvend uit te proberen. Bij het gebruik van de Remedy + Cerazinc waren we op stal al snel enthousiast omdat je vrijwel direct resultaat ziet! De zalf is zuinig in gebruik en trekt snel in, wat fijn werkt.

Hotspots verdwijnen al na enkele dagen!

De Sweet Itch gebruiken we wanneer de paarden bijvoorbeeld schilfers hebben, of een wat onrustige huid (plek). De shampoo is ook nog eens PH neutraal, wat natuurlijk erg prettig is voor het paard.  Daarnaast zijn de producten dopingvrij en kunnen dus probleemloos ook in het wedstrijdseizoen gebruikt worden.

Omdat wij van onze paarden topprestaties verwachten, zorgen wij ervoor dat ze de allerbeste verzorging van ons krijgen. Ik ben dan ook erg blij dat we in HFL Animal Health een partner hebben gevonden, die weet wat dat betekent!’’

– Adelinde Cornelissen

Benieuwd naar onze producten?

Ons team van product specialisten staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Of de distributie hiervan? Neem dan gerust contact met ons op!

TAKE ON ME!

Eerste hulp bij teken- en insectenbeten! – Klik hier om te bestellen

ByeBugBite tube