Stichting kitten rescue curacao

Stichting Kitten Rescue Curacao biedt tijdelijk opvang voor moederloze kittens, zogende katten en gewonde dieren.

STICHTING KITTEN RESCUE CURACAO

Stichting Kitten Rescue Curacao biedt tijdelijk opvang voor moederloze kittens, zogende katten en gewonde dieren.

Curacao is een prachtig eiland waar elk jaar vele toeristen komen genieten van het prachtige weer, de rustige sfeer en de prachtige stranden. Helaas zit er ook een keerzijde aan dit prachtige tropische eiland en dat is het enorme dierenleed.

Het zwerfkatten probleem op Curacao is groot, heel groot! Wellicht is het voor vele onzichtbaar maar het leed is enorm. De overpopulatie in woonwijken en bij resorts zorgt voor verspreiding van ziekten, ondervoede kittens, aan- en doodgereden katten en het dumpen van kittens. Deze worden in dozen of plastic zakken achtergelaten om op een afschuwelijke manier aan hun einde te komen.

Deze dieren zijn compleet aan hun lot overgelaten, zonder enige kans op overleving als er geen hulp geboden wordt.

Stichting Kitten Rescue Curaçao biedt tijdelijk opvang voor moederloze kittens, zogende katten en gewonde dieren. De stichting ondersteunt ook bij het socialiseren van katten en biedt plek aan katten met een beperking of die speciale aandacht nodig hebben. Stichting Kitten Rescue Curaçao organiseert meerdere malen per jaar grote sterilisatieacties voor zwerfkatten en katten van eigenaren met een kleine beurs en steunt mensen met een kleine beurs met de verzorging van hun dier met voer en indien nodig een dierenarts consult.

Wil je helpen? Doe een eenmalige donatie voor het belangrijke werk wat zij doen!

TAKE ON ME!

Eerste hulp bij teken- en insectenbeten! – Klik hier om te bestellen

ByeBugBite tube