professional

Een revolutionaire immuno assay test kit voor Dermatofyten in nagel samples!

Een revolutionaire immuno assay test kit voor Dermatofyten in nagel samples! FungiCheck is een immunochromatografische test kit, voor de professional, om Tinea Unguium oftewel Dermatofyten die schimmel in de nagels veroorzaken te detecteren. Hiermee kan uitgesloten worden of een afwijkende nagel een schimmelinfectie betreft of mogelijk SLO (Symmetrische Lupoide Onychodystrofie).

FungiCheck is een geheel nieuwe en innovatieve test die professionals in de vertrouwde omgeving van de eigen praktijk toe kunnen passen, waarbij ze een uitslag krijgen na slechts 10 minuten. Daarnaast is de FungiCheck niet alleen snel, maar heeft ook een betrouwbaarheid van 97% tegenover 60% van de microscopische methode. 

Exclusief voor de professional:

De FungiCheck test kit van 10 stuks is uitsluitend verkrijgbaar voor (dieren) artsen en (dieren) dermatologen. Dit is inclusief teststrips, extractie vloeistof, 10 test tubes en 10 roerstaafjes.

Voor meer informatie over FungiCheck, kunt u de brochure van FungiCheck geheel vrijblijvend opvragen of downloaden.

Particulier

De HFL FungiCheck is een grote doorbraak in het diagnosticeren van dermatofyten in de nagels. Als particulier is het mogelijk om een losse test aan te schaffen. Het enige wat u hoeft de toen is een nagelsample afnemen, deze stuurt u op via de post en wij doen voor u het onderzoek! U heeft een betrouwbaar en accuraat resultaat zonder naar de dieren specialist te moeten. Voor huisdieren met angst voor de dierenarts is dit ideaal.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1. U kunt via de webshop een aanvraag doen voor een test 

Stap 2. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, versturen wij een email met de instructies voor het afnemen van een sample

Stap 3. Het sample en de ingevulde anamnesekaart (deze ontvangt u tevens per mail) mogen via brievenbuspost verstuurd worden naar het aangegeven adres

Stap 4. Binnen enkele dagen ontvangt u de uitslag van de test

Benieuwd naar onze producten?

Ons team van product specialisten staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Of de distributie hiervan? Neem dan gerust contact met ons op!

TAKE ON ME!

Eerste hulp bij teken- en insectenbeten! – Klik hier om te bestellen

ByeBugBite tube