SOCIAL MEDIA BUDDY’S

Maak kennis met onze viervoetige social media buddy’s.

SOCIAL MEDIA BUDDY’S

Bij HFL Animal Health zijn we trots op de diverse en getalenteerde buddy’s die deel uitmaken van onze gemeenschap. Hier stellen we graag onze buddy’s aan je voor.

Heidi de Kooiker

Heidi is een kooiker hondje van 6 jaar.  Ze is dol op snacks, maar erg kieskeurig met haar eten. Daarnaast vindt ze het fantastisch om voor de camera te staan! Nieuwe trucs leren vindt ze ook helemaal geweldig. 

Ben je benieuwd naar de samenwerking met Heidi? Kijk dan snel verder op hun Instagram: Heidi_the_kooiker

Heidi met een Factsheet en een Calluderm
Social media buddy's Baco en Abbie

Baco & Abbie

Baco (Coton de Tulear mix) en Abbie (Maltezer mix) zijn 2 lieve maar erg eigenwijze hondjes. Ondanks dat Baco al 14 is, houdt hij enorm van spelen, maar niet van wandelen. Ik ben ervan overtuigd dat Abbie, die net 2 is geworden, hem lekker jong houd. Abbie houdt van spelen, rennen en eten en het liefst on repeat.

Samen houden we dagboekje bij op Instagram, zodat we altijd de herinneringen hebben om op terug te kijken. Als je meer wilt weten over Baco en Abbie, kijk dan verder op Instagram: Kimwhatsherface

Ben jij fan van de Remedy+ lijn en wil je samen met je trouwe viervoeter aan de slag gaan voor dé specialist op het gebied van dermatologische producten? 

Meld je dan nu aan via: info@hfl-animalhealth.com

TAKE ON ME!

Eerste hulp bij teken- en insectenbeten! – Klik hier om te bestellen

ByeBugBite tube