Byebugbite

Lees hier alles over ons product ByeBugBite. Van informatie tot aan resultaten

Byebugbite

Lees hier alles over ons product ByeBugBite. Van informatie tot aan resultaten

Algemeen

Bye, Bug, Bite, de naam zegt het eigenlijk al; het is een herstellende crème die gebruikt kan worden ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en tekenbeten.

Op het moment dat uw dier wordt gestoken of gebeten door een insect of teek dan ontstaat hier vaak een beschadiging van de huid gepaard met roodheid en zwelling. Deze plekjes geven vaak veel jeuk. De ByeBugBite is een kleine tube die in geen enkele EHBO-doos mag ontbreken, doordat deze direct verlichting biedt na de beet, door het kleine formaat is de tube overal makkelijk mee naartoe te nemen.

ByeBugBite verzacht de beschadigde en gezwollen huid en bevordert het herstellend vermogen van de huid. Door de toevoeging van Hamamelis Virginiana, heeft deze crème een verkoelende werking die tevens de doorbloeding van de huid bevordert. De ByeBugBite brengt direct verlichting en zorgt ervoor dat jeuk en roodheid snel afneemt. Hierdoor voorkom je dat het dier aan het plekje gaat krabben en de klachten erger worden. Door de ByeBugBite direct na de beet te gebruiken voorkomt u een hoop ongemak bij uw dier!

Meer informatie over insectenbeten? Lees dan hier verder!

Gebruiksinstructies:

Direct na de insectenbeet of het verwijderen van een teek, goed in de huid masseren. Herhaal indien nodig.

Wilt u meer informatie?

Ons team van product specialisten staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten, of vindt u het prettig om met ons team te overleggen over de beste behandeling voor de huidaandoening van uw huisdier, neem dan gerust contact met ons op.

Vanzelfsprekend staan wij ook voor u klaar als professional om meer informatie te bieden over onze producten voor in uw praktijk

TAKE ON ME!

Eerste hulp bij teken- en insectenbeten! – Klik hier om te bestellen

ByeBugBite tube