SAMENWERKINGEN

Wilt u meer over ons weten? Op deze pagina vindt u meer informatie over ons als bedrijf, samenwerkingen, producten en ontwikkeling.

WIE IS DIEREN DERMATOLOOG M.W. VROOM?

Margreet is dierenarts-specialist dermatologie en Diplomate of the European College of Veterinary Dermatology (ECVD).

Zij is in 1983 afgestudeerd op de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht waar zij ook haar opleiding tot specialist dermatologie heeft gevolgd.

Vroom dieren dermatoloog heeft meer dan 25 jaar ervaring bij de behandeling van allergieën, parasitaire infecties, bacteriële infecties en immuun gemedieerde huidaandoeningen bij de hond en kat.

“Elke nieuwe huid patiënt is voor mij een uitdaging. Het geeft mij een enorme voldoening wanneer ik de huidklachten kan oplossen. Bij niet te genezen huidaandoeningen werk ik samen met de eigenaar aan een behandeling, die de kwaliteit van leven voor de hond of kat veraangenaamd. Tijdens het afnemen van de anamnese mag de hond altijd los lopen. Ze snuffelen even en gaan dan vaak bij de baas liggen in afwachting van wat er komen gaat. Deze manier van werken ervaren de honden als prettig. “

Het idee van de producten vond ik erg logisch en heb daarom besloten om de producten te testen in mijn praktijk. Het enthousiasme kwam toen ik erg goede resultaten zag met de producten. Wat erg helpt bij de behandeling van dieren is dat de producten makkelijk en snel te gebruiken zijn en ook nog eens geen hormonen of antibiotica bevatten. Op basis van deze informatie heeft HFL besloten om de producten op de markt te brengen.

Recent heb ik een studie afgerond waar de Yeastosol spray ten opzichte van een anti-gisten shampoo wordt vergeleken. Het blijkt dat in meer dan 90% de spray net zo goed werkt als de shampoo. De hondeneigenaren vinden de spray dan ook veel gemakkelijker en beter vol te houden dan de shampoo.

‘De bewijzen zorgen voor mijn enthousiasme.’

WIE IS PIET HELLEMANS?

De Remedy + producten van HFL Laboratories zijn heel prettig en veilig in het gebruik. Zonder toevoeging van hormonen of antibiotica ondersteunen ze het natuurlijk herstel van de huid. Ik zet ze veel in bij wonden,
gistinfecties en jeuk en met hele goede resultaten. Het gebruik van hormonen en antibiotica is bij mijn
patiënten gedaald en het zelfhelend vermogen wordt ondersteunt.
HFL Laboratories stellen hun producten ook beschikbaar voor Stichting Kitten Rescue Curaçao waar wij de straatkatten en kittens mee kunnen behandelen, dit wordt zeer gewaardeerd door ons en door de katten!

STICHTING KITTEN RESCUE CURACAO

volgt nog

STICHTING DIERENLOT

volgt nog

DOGGY DAYS

volgt nog

benieuwd naar
onze producten?

Ons team staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over onze producten? Of de distributie hiervan? Neem dan gerust contact met ons op!