Bye bug bite

Lees hier alles over ons product Bye Bug Bite. Van informatie tot aan resultaten

Bye bug bite

Lees hier alles over ons product Bye Bug Bite. Van informatie tot aan resultaten

Algemeen

Bye, Bug, Bite, de naam zegt het eigenlijk al; een herstellende crème die gebruikt kan worden ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en tekenbeten.

Op het moment dat uw dier wordt gestoken of gebeten door een insect of teek dan ontstaat hier vaak een beschadiging van de huid gepaard met roodheid en zwelling. Deze plekjes geven vaak veel jeuk. De Bye Bug Bite is een kleine tube die in geen enkele EHBO doos mag ontbreken doordat deze direct verlichting biedt na de beet, door het kleine formaat is de tube overal makkelijk mee naar toe te nemen.

Bye Bug Bite verzacht de beschadigde en gezwollen huid en bevordert het herstellend vermogen van de huid. Door de toevoeging van Arnica Montana heeft deze creme een verkoelende werking welke tevens de doorbloeding van de huid bevorderd. Bye Bug Bite brengt direct verlichting en zorgt er voor dat jeuk en roodheid snel afneemt, hierdoor voorkom je dat het dier aan het plekje gaat krabben en de klachten erger worden. Door Bye Bug Bite direct na de beet te gebruiken voorkomt u een hoop ongemak bij uw dier!

Meer informatie over insectenbeten? Lees dan hier verder!

Gebruiksinstructies:

Direct na de insectenbeet of het verwijderen van een teek, goed in de huid masseren. Herhaal indien nodig.

Wilt u meer informatie?

Ons team van product specialisten staat altijd voor u klaar!

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten, of vindt u het prettig om met ons team te overleggen over de beste behandeling voor de huidaandoening van uw huisdier, neem dan gerust contact met ons op.

Vanzelfsprekend staan wij ook voor u klaar als professional om meer informatie te bieden over onze producten voor in uw praktijk

animal health
Veterinarian or company from the UK?
Please fill out our contact form for more information or order placement.
Our specialist will contact you soon!

Thank you.

Fill in the contact form here